Skip to main content

Familie-en vriendentoernooi 17 maart

GHV Achilles heel blij met Bodetax

11 december 2023

Het special team van Gorinchemse HandbalVereniging Achilles is er voor mensen met een beperking. Zij hebben vaak geen eigen auto en dus is het lastig om naar toernooien te gaan. Bodetax is te hulp geschoten en sponsort een busje die het team mag gebruiken en daar is Achilles heel blij mee! De eerste rit was zondag 10 december naar een toernooi in Amsterdam. Daar hebben ze 3 wedstrijden gespeeld en ze konden erheen dankzij Bodetax. 
Het volgende toernooi is op 20 januari in Gorinchem op Dalemplein. Er is dan geen busje nodig, maar voor de toernooien daarna kan het S team er weer gebruik van maken. 
Bodetax is een taxibedrijf dat actief is in de regio met ongeveer 45 taxibussen. De nadruk van het bedrijf ligt op vervoer naar dagbestedingen voor mensen met een beperking en ouderen. Daartoe houden zij nauw contact met diverse zorginstellingen.
GHV Achilles heeft ook een G team voor mensen met een fysieke beperking. Dit team traint en speelt de toernooien in een rolstoel. Er zijn ook teams voor heren, dames en F, E en D jeugd. Voor de allerkleinsten (3 t/m 6 jaar) is er Playfit en voor de senioren (55+) is er Seniorfit. Elke maandag-en woensdagavond is de kantine op Dalemplein open voor de wijk en kunt u vrij binnen lopen.