Skip to main content

Vrijwillligerscommissie

Binnen de vereniging zijn vrijwilligers onmisbaar. Er is veel te doen en het kan lastig zijn om voor alle taken een vrijwilliger te vinden. Op dit moment bestaat er geen vrijwilligers commissie. We denken echter dat dit wel waardevol kan zijn om:

1. goed inzicht te hebben welke vrijwilligerstaken er zijn, welke al vervuld worden en waar hulp nodig is. De andere commissies kunnen aangeven bij de vrijwilligers commissie als ze versterking nodig hebben, of als ze bij eenmalige activiteiten extra hulp nodig hebben.

2. te weten van de leden wat ze zouden kunnen en willen doen voor de vereniging. Ook is regelmatig contact met de vrijwilligers belangrijk om te horen of mensen op de juiste plek zitten, tijd en zin hebben om iets anders erbij te gaan doen of iemand kennen buiten Achilles die zou kunnen helpen.

3. tenslotte is het uiten van waardering aan vrijwilligers is belangrijk. De vrijwilligers commissie mag nadenken over een leuke manier om de vrijwilligers de waardering te geven die zij verdienen.

Dit zijn dus direct de taken van de leden van de vrijwilligers commissie. Het lijkt het je leuk om hierbij te helpen, of heb je vragen hierover, neem dan contact op met Renee (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)